Veelgestelde vragen

Waar worden de cursussen gehouden?

De cursussen kunnen zowel in Apeldoorn, alswel op locatie bij uw bedrijf worden gehouden, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Daarnaast, organiseren we met regelmaat webinars, workshops en open trainingen, waarbij iedereen vanaf 1 persoon al zich kan inschrijven en meedoen.

Wie zijn de trainers en hoeveel ervaring hebben ze?
TechAdemy werkt alleen met de beste trainers in het veld. Al onze trainers zijn freelance ontwikkelaars en consultants met ruime senior ervaring. Niet alleen stellen zij zelf het trainingsmateriaal op, maar zijn ook in staat praktijkervaring te delen met de cursisten.

Klik hier voor meer informatie over onze trainers.
Welke cursussen organiseren jullie?
Voor een lijst met al onze cursussen kunt u kijken op onze training pagina. Daarnaast zijn we altijd in staat om op maat gemaakte trainingen te organiseren, afhankelijk van uw eisen en wensen.
Wat onderscheid jullie van andere opleiders?

Al onze trainers behoren tot de top van hun kennisgebied. Zo zijn de meeste trainers ook werkzaam als consultant of architect, spreken ze op nationale en internationale conferenties, zijn ze auteur van boeken en zijn ze aktief in de community door middel van het daadwerkelijk bouwen van de betreffende software.

Kortom, door de jarenlange ervaring van het begeleiden van ontwikkelaars van elk niveau, zijn ze in staat om elke training tot een success te brengen!

Heeft u meer vragen?

Contact formulier